Telefon 031-699 540, 031-29 85 30

Välkommen till västkustens ledande Cateringföretag!

För att kunna erbjuda vällagad mat för alla tillfällen har Lagat och Klart valt att bygga upp en cateringverksamhet med tre moderna kök, kök som är bemannade med välutbildad personal med upp till 30 års erfarenhet som försöker göra allt för att tillfredsställa sin målgrupp. Till sin hjälp har köken cateringpersonal, som har till sitt förfogande ett 10-tal moderna leveransbilar. 365 dagar om året levererar vi punktligt 1000-tals mål med mat för olika tillfällen. Allt från invigning av stormarknader med 1000-tals gäster, filminspelningar mitt i natten, fester & bröllop och givetvis den mer vardagliga traditionella husmanskosten, inget är oss främmande!

Bolaget startades för 25 år sedan. Sedan 1994 har inriktningen till 100% varit catering.
Trots att vi är det cateringföretag som sällan annonserar har försäljningen uppgått till 25 miljoner kr/år. (Tack alla Ni som har rekommenderat oss till vänner och bekanta! )

Lagat och Klarts stora volymer innebär givetvis att vi kan köpa utsökta råvaror till bra priser, något som Du kommer att märka kommer kunden tillgodo. Därtill har vi all utrustning som Du behöver vilket Du garanterat inte kan hyra billigare på annat håll.

När Du väljer oss som leverantör kan Du vara trygg. Vårt företag har hög kredit-ranking och ett rejält eget kapital. Vi är dessutom med i SHR vilket innebär att Du kan vända Dig till SHR* om Du, mot all förmodan, ej skulle vara nöjd med oss.

(*vi effektuerar till fullo vad SHR (Sveriges Hotell-och Restaurangföretagare) i så fall beslutar som kompensation, något som glädjande nog aldrig har hänt)

2017 Lagat och Klart